home     over Black Baron     bier     spirits     verkooppunten    agenda

 

 

Weizen bock: Traditioneel een donker en iets zoetig bier. Black Baron heeft er een moderne draai aan gegeven. Stevig gehopt met verschillende hopsoorten. Samen met de mout- en carameltonen heeft deze bock een mooie balans tussen zoet en bitter. Deze Weizen Bock leent zich ook perfect om wat langer te bewaren. De smaak zal zich ontwikkelen naar gedroogd fruit zoals rozijnen en de bitterheid zal wat afnemen.

 

Weizen Bock: 
IBU:  50
EBC: 20

Alcoholpercentage 7,5%
Hop: 4 verschillende hopsoorten 
Ongefilterd bier.

Verkrijgbaar in 33cl fles of in 20 liter fust

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Het vierde Black Baron bier: Mandarina IPA. Fris, strak een eigenzinnige IPA. Niet te hoog in alcohol, maar wel de zachte hoppige bitterheid van de Mandarina Bavaria Hop. De subtiele fruitige smaak van mandarijn combineert perfect met de moutige achtergrond

 

Mandarina IPA: 
IBU:  50
EBC: 20

Alcoholpercentage 5,5%
Hop: Mandarina Bavaria 
Ongefilterd bier.

Verkrijgbaar in 33cl fles of in 20 liter fust

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het derde bier: Russian Imperial Stout. Krachtig zwart bier met een smaaksensatie van gebrande mout, drop, chocola en koffie.  Gemaakt van gerstemout, gist, water en veel hop. Vol en stevig van smaak met een hoog alcoholpercentage. Drink 'em met mes en vork. Laat de winter maar komen. Of combineert met gemak met stevige en rokerige BBQ gerechten. 

 

Russian Imperial Stout: 
IBU:  62
EBC: 100

Alcoholpercentage 8,7% 
Hop
: Challenger, East Kent Golding, Willamette
Ongefilterd bier.

Verkrijgbaar in 33cl fles of in 20 liter fust.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het tweede bier uit de Black Baron serie is "Citra Weizen". Een goudkleurig tarwebier met 60% tarwe. Wederom een craftbeer: ambachtelijk gebrouwen en gebotteld. Gemaakt van tarwemout, gerstemout, gist, water en Citra hop. De smaak is fris met verfijnde aroma's van biscuit,  citrus en tropisch fruit. De zomer in een flesje!

 

Citra Weizen: 
IBU:  25
EBC: 12

Alcoholpercentage 5,3% 
Hop: Citra
Ongefilterd bier.

Verkrijgbaar in 33cl fles of in 20 liter fust

 

 

 

 

 

 

 
  Het eerste bier uit de Black Baron serie is een American Pale Ale. Een mooi koperkleurig bovengistend bier. Volledig met de hand gebrouwen van uitsluitend gerstemout, gist, water en de mooiste Amerikaanse hop soorten. Het resultaat is een vol en moutig bier, met een iets zoete smaak en een citrus frisse, hoppige afdronk. Een rijk en gebalanceerd bier gebotteld in een zwarte fles. Met trots een echte Black Baron!

 

American Pale Ale: 
IBU:  37
EBC: 34
Alcoholpercentage 6,5% 
Hop: Amarillo en Cascade
Ongefilterd bier.

Verkrijgbaar in 33cl fles of in 20 liter fust

 

 

 

 

 

 

 

 
  Contact
Rijssensestraat 179
7441AC Nijverdal
T: 06-36404825


Copyright 2017 - 2019   I   black-baron.nl

 

 

 

 

Artwork  I  2gasten.nl